Om oss

Rudshult Byggnadsvård är som namnet antyder ett byggföretag med inriktning mot byggnadsvård. Att ta tillvara gammal beprövad erfarenhet och samtidigt dra nytta av dagens kunskap tycker vi är både inspirerande och viktigt. Oavsett om projektet är en nybyggnation eller en restaurering lägger vi stor vikt vid att tänka miljövänligt och hållbart.

Att hålla en hög nivå av god kvalitet är självklart för oss. Vi arbetar till exempel med utvalt virke för att ha koll på att slutresultatet blir så bra som möjligt. Fönsterrenovering och energieffektivisering av gamla fönster med lågemissionsglas, restaurering av äldre byggnader, skiffertaksläggning samt övriga takarbeten har blivit en specialitet. Vi arbetar också med kakelugnar, timmerlagning, renovering av kök och de flesta förekommande snickeriarbeten.

Vi utför även rådgivning inför nybyggnation eller underhåll av befintliga byggnader vilket visat sig vara mycket uppskattat. Skadeanalys, åtgärdsförslag och designhjälp. Vi har ofta lite annorlunda idéer, som passar bättre för gamla hus än de ”vanliga” byggfirmorna.

Rudshult Byggnadsvård utgår från Östra Deje som är beläget cirka 2,5 mil norr om Karlstad. Vi utför främst arbeten i Värmland men tveka inte att kontakta oss med en förfrågan även från övriga delar av Sverige.

Tony Wallinder VD

Medlem i Byggnadsvårdsföretagen Sverige
Medlem i Byggnadsvårdsföretagen Sverige
2017-01/sigill-sk-ld-st-ende-stor-svart-text.png
2017-01/missing-people-1.png
Har genomgått kursen Behörig Kulturbyggnader
Har genomgått kursen Behörig Kulturbyggnader

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå